Hoe verliep jouw behandeling
bij The Migraine Clinic?

Daphne, bedankt dat je de tijd hebt genomen om naar onze kliniek te komen. Ik heb je medische geschiedenis bestudeert, maar ik zou graag van je willen horen hoe de migraine ervaart en wat voor invloed het op je leven heeft.

13:02

Het begon rond mijn twintigste. Eerst dacht ik dat het gewone hoofdpijn was, maar al snel werd duidelijk dat het veel meer dan dat was. Het heeft bijna alles beïnvloed. Er waren dagen dat ik niet uit bed kon komen, en werken werd op een gegeven moment onmogelijk. Het heeft ook een tol geëist van mijn sociale leven.

13:04

Wat vervelend om te horen. Dat klinkt erg uitdagend. Heb je ooit specifieke behandelingen of therapieën geprobeerd voordat je naar ons toe kwam?

13:06

Ik heb een paar verschillende dingen geprobeerd, maar niets leek echt te werken. Dat maakte me behoorlijk gefrustreerd en hopeloos. Elke keer kwam ik maar niet verder.

13:07

Ik begrijp dat dit heel ontmoedigend kan zijn. We hebben The Migraine Clinic toegang tot de nieuwste en meest effectieve behandelmethoden. Wat verwacht je van onze samenwerking en hoe kunnen wij jou het beste ondersteunen?

13:08

Ik ben hier in de hoop een nieuwe benadering te vinden, iets dat echt kan helpen om mijn leven weer op de rails te krijgen.

13:10

Dat is precies waar we naar streven, Daphne. Samen werken we aan een oplossing die op jouw unieke situatie is afgestemd, met de nadruk op persoonlijke zorg en aandacht. We gaan dit samen aanpakken.

13:11

Onze kijk op migraine zorg

Bij The Migraine Clinic geloven we dat een persoonlijke aanpak de sleutel is tot effectieve migrainebehandeling. Iedereen is namelijk uniek. Daarom creëren we op maat gemaakte behandelplannen die inspelen op jouw specifieke behoeften en levensstijl.

Wij leveren medisch-specialistische zorg op basis van wetenschap. Ons uitgangspunt is dat migraine een erfelijke hersenziekte is. Het is niet jouw schuld. Onze toewijding aan gespecialiseerde zorg betekent dat we de nieuwste inzichten en beste praktijken op het gebied van migrainebehandelingen toepassen. Daarbij zorgen we ervoor dat onze zorg toegankelijk is voor iedereen. We zijn niet duurder dan een traditioneel ziekenhuis en we benutten de kracht van digitale hulpmiddelen om onze patiënten de zorg te bieden die ze nodig hebben, waar en wanneer dat nodig is.

“Ik had al jaren last van ernstige migraineaanvallen en had van alles geprobeerd om er vanaf te komen. Bij The Migraine Clinic hebben we gezocht naar passende medicatie. En mijn leven volledig veranderd. Ik kan nu weer genieten van mijn dagelijkse activiteiten zonder bang te zijn voor een migraineaanval.

Daphne

Patiënt bij The Migraine Clinic

Zo word je patiënt bij The Migraine Clinic

Benieuwd hoe jouw leven lichter wordt met gespecialiseerde migrainezorg? Dit is onze werkwijze.

Heb je al een verwijzing?

Wanneer je al een verwijzing hebt, kun je direct een afspraak maken.

Stap 1

Verwijzing

Huisartsen en medisch specialisten kunnen verwijzen naar The Migraine Clinic. Doe onze Migraine Test en ontvang een persoonlijk advies. Dit document kan helpen bij het overleggen met je huisarts of medisch specialist.

Stap 2

Afspraak maken

Als wij je verwijzing ontvangen hebben, krijg je van ons een uitnodiging om je intakeconsult in te plannen. Dit kan persoonlijk bij ons op locatie of via beeldbellen, afhankelijk van je voorkeur.

Stap 3

Account aanmaken

Zodra je afspraak bevestigd is, krijg je van ons een uitnodiging om je persoonlijke account aan te maken in ons patiëntenportaal. Hierin kun je al je afspraken inzien, vragenlijsten beantwoorden en recepten veilig beheren.

Stap 4

Vragenlijst invullen

Bij je eerste inlog op ons patiëntenportaal krijg je een vragenlijst te zien. Deze helpt ons om een completer beeld van je situatie te krijgen. Neem de tijd om deze zo volledig mogelijk in te vullen voordat je consult plaatsvindt, zodat je neuroloog goed voorbereid aan de afspraak kan beginnen.

Stap 5

Intake consult

Er is tijdens de intake alle ruimte voor jouw persoonlijke verhaal. Daarna bespreek je met de neuroloog wat het behandelplan gaat worden. Dit consult en jouw verhaal vormen de basis voor een op maat gemaakt traject naar een leven met minder migraine. 

Vragen?
We staan klaar voor je!

Heb je vragen over migraine, onze aanpak of wil je meer weten over onze kliniek? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Wij zijn er om je te ondersteunen, zodat jij je kunt richten op het verminderen van je migraineklachten. Bij The Migraine Clinic helpen we je graag verder.

Bekijk ook de andere verhalen