Ontmoet Lotte Hesseling, onze enthousiaste Marketing Manager bij The Migraine Clinic. Lotte is opgegroeid in Groningen en heeft Marketing en Communicatie gestudeerd in Amsterdam. Lotte heeft ons team versterkt sinds begin april en brengt een frisse wind mee met haar ervaring in marketing en communicatie, opgedaan bij een agency en een startup.

Lotte is een echte buitenmens en in haar vrije tijd vind je haar vaak sportend in de open lucht, gezellig met vrienden of achter de camera voor haar passie voor fotografie. Haar motivatie haalt ze uit haar wens om onze clinic op een vernieuwende manier onder de aandacht te brengen, zodat iedereen die last heeft van migraine de weg vindt naar onze zorg.

Lotte streeft ernaar om de zichtbaarheid en het bereik van TMC  te vergroten. Haar toekomstvisie is helder: meer patiënten helpen en een duidelijke voetafdruk achterlaten in de behandeling van migraine. Het meest geniet Lotte van de impact die haar werk heeft: het dagelijks echt een verschil maken in het leven van mensen.

Heb je vragen?

We zijn er voor jou, om je te helpen en te ondersteunen op je pad naar verlichting van je migraine.