Even voorstellen

Frederique Smits

Graag stellen we je voor aan Frederique Smits, onze energieke front office assistente bij The Migraine Clinic sinds januari dit jaar. Frederique is een tweedejaars communicatiewetenschap student aan de Universiteit van Amsterdam en heeft haar hart verloren aan de bruisende stad waar ze nu al bijna vier jaar woont.

In haar vrije tijd is Frederique het liefst omringd door haar familie en vrienden, waarbij ze er graag op uit trekt voor een wandeling of een dagje weg. Frederique is een echte muziekliefhebber en haar brede smaak strekt zich uit van R&B tot klassiek, wat zorgt voor een altijd gevarieerde playlist.

Wat drijft Frederique in haar werk? Frederique haalt veel energie uit de contactmomenten met patiënten, of dat nu in de kliniek is of aan de telefoon. Deze interacties geven haar het gevoel echt een bijdrage te leveren aan het welzijn van anderen. Ze is trots op het sterke teamgevoel bij The Migraine Clinic, waar iedereen met dezelfde toewijding werkt aan de beste zorg voor onze patiënten.

Het favoriete aspect van haar werk is de samenwerking met mensen. Ze geniet van de dynamiek met patiënten die de kliniek bezoeken en de synergie met haar collega’s. Frederique haar enthousiasme en teamgeest maken haar een onmisbare kracht binnen ons team.

Heb je vragen?

We zijn er voor jou, om je te helpen en te ondersteunen op je pad naar verlichting van je migraine.