Als neuroloog geloof ik in een behandeling van migraine die zowel persoonlijk als wetenschappelijk onderbouwd is.

Dr. Hans Carpay, geboren in 1962, heeft zich gewijd aan het verbeteren van de zorg voor mensen die te maken hebben met migraine en epilepsie. Tot 2022 was hij als neuroloog actief in TergooiMC, waar hij zijn kennis en vaardigheden inzette om patiënten met deze aandoeningen te helpen. Hij heeft ook zijn expertise gedeeld als senior onderzoeker bij het LUMC.

Vastbesloten om de toegankelijkheid en kwaliteit van de zorg voor migrainepatiënten te verbeteren, richtte Dr. Carpay The Migraine Clinic op. Zijn doel: het bieden van begripvolle, deskundige zorg en ondersteuning voor mensen die worstelen met migraine. Buiten de patiëntenzorg bij TMC, draagt Dr. Carpay bij aan het informeren en onderwijzen van het publiek over migraine door middel van lezingen en voorlichting.

Dr. Carpay heeft de bestseller ‘Migraine is geen hoofdpijn’ op zijn naam staan en is lid van zowel de Nederlandse Vereniging voor Neurologie als de Vereniging van Nederlandse Hoofdpijn Centra. Daarnaast zet hij zich in als bestuurslid van de Nederlandse Hoofdpijn Vereniging en de AngloDutch Migraine Association. Ook is hij lid van het medisch tuchtcollege. Zijn expertise wordt verder bevestigd door de publicatie van meer dan 100 wetenschappelijke artikelen over epilepsie en migraine.

Zijn missie is helder en doelgericht: samen met patiënten op zoek gaan naar de best passende oplossing voor hun migraine. Hij streeft ernaar patiënten te voorzien van gedegen, wetenschappelijk onderbouwde informatie en hen de middelen aan te reiken om hun aandoening te beheersen, met als doel het aantal migrainedagen te verminderen.

Heb je vragen?

We zijn er voor jou, om je te helpen en te ondersteunen op je pad naar verlichting van je migraine.