Even voorstellen

Charlotte Knops

Ontmoet Charlotte Knops, onze dynamische front office assistente bij The Migraine Clinic sinds begin dit jaar. Charlotte, afgestudeerd aan de Hotelschool Maastricht, heeft haar talenten meegenomen naar Amsterdam en combineert nu haar werk bij de kliniek met haar pre master marketing aan de VU. Naast haar werk als office assistente zal Charlotte TMC gaan ondersteunen op marketinggebied.

Charlotte is een echte levensgenieter en brengt haar vrije tijd graag actief door. Of het nu gaat om sporten, strandwandelingen maken of heerlijke diners koken voor haar vriendinnen, Charlotte zit niet graag stil! Ze haalt veel voldoening uit haar werk, vooral door de korte, maar betekenisvolle interacties met patiënten aan de telefoon of in de wachtkamer. Het samenwerken in een team dat dezelfde passie deelt voor het helpen van mensen, geeft haar veel energie.

Haar favoriete aspect van het werk is de interactie met mensen. Of het nu gaat om een gezellig telefoongesprek of een lach met een patiënt, die persoonlijke momenten maken elke werkdag voor Charlotte bijzonder.

Charlotte

Heb je vragen?

We zijn er voor jou, om je te helpen en te ondersteunen op je pad naar verlichting van je migraine.