Zo word je migrainepatiënt bij The Migraine Clinic

Stap 1

Een verwijzing

Je huisarts of medisch specialist kan naar ons verwijzen. Een verwijzing is nodig om onze zorg vergoed te krijgen. Doe onze Migraine Test en ontvang een persoonlijk advies. Dit document kan helpen bij het gesprek met je huisarts of neuroloog.

Stap 2

Afspraak maken

Wanneer wij je verwijzing ontvangen hebben, krijg je van ons een uitnodiging om je intakeconsult in te plannen. Dit kan persoonlijk bij ons op locatie of via beeldbellen, afhankelijk van je voorkeur.

Stap 3

Een account aanmaken

Zodra je afspraak bevestigd is, krijg je van ons een uitnodiging om je persoonlijke account aan te maken in ons patiëntenportaal. Hierin kun je al je afspraken inzien, vragenlijsten beantwoorden, en recepten veilig beheren.

Stap 4

Vragenlijst invullen

Bij je eerste inlog op ons patiëntenportaal krijg je een vragenlijst te zien. Deze helpt ons om een completer beeld van je situatie te krijgen. Neem de tijd om deze zo volledig mogelijk in te vullen voordat je consult plaatsvindt, zodat je neuroloog goed voorbereid aan de afspraak kan beginnen.

Stap 5

Intakeconsult

Er is tijdens de intake alle ruimte voor jouw persoonlijke verhaal. Daarna bespreek je met de neuroloog het behandelplan. Dit consult en jouw verhaal vormen de basis voor een op maat gemaakt traject naar een leven met minder migraine. 

Dr. Hans Carpay vertelt meer over patiënt worden

Migraine is niet jouw eigen schuld, maar een uitdaging waar je actie op kunt ondernemen. We luisteren naar je, en staan klaar om je bij te staan in deze strijd. Je verdient het om minder last te hebben van migraine.

Dr. Hans Carpay

Neuroloog

Welke behandelingen bieden wij?

Migraine is een complexe hersenaandoening. Diepgaand medisch inzicht en een doordachte aanpak is nodig. Bij The Migraine Clinic geloven we in de kracht van wetenschappelijk onderbouwde medicatie. Specialistische kennis en een persoonlijke benadering zorgen ervoor dat jij het meeste uit je medicatie haalt. Zo ervaar je optimale verlichting van je klachten. Ontdek onze behandelingen en pak je migraine aan. Er is een oplossing.

Zo ervaren patiënten onze zorg

Onze patiënten geven onze zorg gemiddeld een mooie 9. Hieronder delen ze hun ervaringen.

Bianca

32 jaar
Bij TMC kun je rekenen op fijne gesprekken, begripvolle medewerkers die altijd meedenken en op zoek gaan naar oplossingen. Het is een aanrader om naar TMC te gaan!

Bea

42 jaar
Tijdens zowel het online consult als de behandeling was Dr. Carpay zeer vriendelijk, begripvol en geruststellend. Dit was een aangename verrassing in vergelijking met de andere neurologen die ik in het verleden had gezien. Als je serieus genomen wilt worden en op zoek bent naar deskundige hulp, dan raad ik je aan om direct een afspraak te maken bij TMC.

Sandy

49 jaar
Bij The Migraine Clinic heb je geen last van wachttijden of een ziekenhuisomgeving, en kun je rekenen op uitgebreide expertise en persoonlijke betrokkenheid bij je behandeling. Ik zou zeker aanraden om contact op te nemen met TMC als je op zoek bent naar een betrokken en deskundig team.

Mireille

51 jaar
De vervolgbehandeling werd snel gestart, wat positief was. Ik raad aan om bij migraineklachten eerder medische hulp in te roepen, aangezien het geen gewone hoofdpijn is.

Dennie

47 jaar
De aanpak was direct en zonder omhaal, waarbij er meteen werd doorgedacht over vervolgstappen. Het is verstandig om jezelf te verdiepen in de beschikbare informatie en op basis daarvan een keuze te maken over wie je wilt dat je behandelt. Hierdoor ben ik bij neuroloog Dr. Carpay terechtgekomen.

Anneke

71 jaar
Ik was blij verrast dat ik zo snel een telefonische afspraak kon maken. Ik zou alle patiënten met migraine aanraden om contact op te nemen met The Migraine Clinic.

Lianne

48 jaar
De consultatie was zeer doelgericht. Ik werd begrepen en kon al mijn vragen stellen. Het behandelplan werd duidelijk uitgelegd. Laat je niet afschepen met "het is nu eenmaal zo", maar zoek naar oplossingen die voor jou werken!

Joaquim

30 jaar
Helderheid is belangrijk. Laat je niet afschepen met de informatie van de huisarts, want vaak weten zij niet meer dan wat je zelf op thuisarts.nl kunt vinden. Op het gebied van migraine zijn experts echt veel nuttiger en behulpzamer.

Carolien

50 jaar
Het was een prettig gesprek en ik heb eindelijk iemand gevonden die begrijpt wat het betekent om migraine te hebben. Mijn advies: maak een afspraak bij The Migraine Clinic

Ga aan de slag met je migraine

Twijfel je ergens over of heb je vragen? We ondersteunen je graag op je pad naar verlichting van je migraine. Op naar een leven met minder klachten.

Ben je patiënt bij ons?(Vereist)