Dr. Pieter Hilkens

Dr. Pieter Hilkens

De ernst van de ziekte migraine en de toegenomen behandelmogelijkheden maken dat er nog veel werk te verzetten is om de juiste zorg te kunnen geven. Helaas vindt niet iedereen de weg naar een goede behandeling.

Max van der Boom

Max van den Boom

Max van den boom is sinds 2023, na een carrière als hersenwetenschapper, werkzaam als Senior Data Manager bij The Migraine Clinic. Hij overziet de informatie-systemen waar de artsen en patiënten dagelijks gebruik van maken. Met zijn voorliefde voor het analyseren en oplossen van complexe problemen, en zijn ervaring in diverse ziekenhuizen, zet hij zich in om de werkzaamheden binnen onze clinic verantwoord en nog vlotter te laten verlopen.

Charlotte Knops

Charlotte Knops

Charlotte Knops, onze dynamische front office assistente bij The Migraine Clinic sinds begin dit jaar. Charlotte, afgestudeerd aan de Hotelschool Maastricht, heeft haar talenten meegenomen naar Amsterdam en combineert nu haar werk bij de kliniek met terugkeren naar de schoolbanken.
Naast haar werk als office assistente zal Charlotte TMC gaan ondersteunen op marketinggebied.

pleas-van-der-zand

Pleun van der Zand

Maak kennis met Pleun van der Zand, onze sprankelende front officeassistente bij The Migraine Clinic sinds december ’23. Naast haar werkzaamheden bij ons, is Pleun druk met haar studie en kijkt ze uit naar het starten van haar master in Neuro-economics komende september.

Frederique Smits

Frederique Smits

Frederique haalt veel energie uit de contactmomenten met patiënten, of dat nu in de kliniek is of aan de telefoon. Deze interacties geven haar het gevoel echt een bijdrage te leveren aan het welzijn van anderen. Ze is trots op het sterke teamgevoel bij The Migraine Clinic, waar iedereen met dezelfde toewijding werkt aan de beste zorg voor onze patiënten.

Yuri Schaeffers

Yuri Schaeffers

De geautomatiseerde interactie tussen zorgaanbieders, verzekeraars,
huisartsen en apotheken is een ingewikkeld doolhof van technische
vereisten, beleid en wetgeving. Een uitdaging waar ik goed mijn tanden
in kan zetten.

Lotte Hesseling

Lotte Hesseling

Lotte streeft ernaar om de zichtbaarheid en het bereik van TMC te vergroten. Haar toekomstvisie is helder: meer patiënten helpen en een duidelijke voetafdruk achterlaten in de behandeling van migraine. Het meest geniet Lotte van de impact die haar werk heeft: het dagelijks echt een verschil maken in het leven van mensen.

Dr Henriette Bienfait

Dr Henriette Bienfait

Henriette Bienfait specialiseerde zich in de behandeling van hoofdpijn en migraine, met name sinds haar betrokkenheid bij het Hoofdpijncentrum Haarlem vanaf 2006. In 2018 trad ze toe tot het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Hoofdpijncentra (VNHC), wat haar expertise verder versterkte. Vanaf 2023 richtte ze zich exclusief op ernstige hoofdpijnpatiënten, waarbij ze patiënten actief betrekt in hun behandeltraject.

Drs Roemer Brandt

Drs Roemer Brandt

Op de hoofdpijnpolikliniek van het LUMC heeft Roemer veel ervaring opgedaan in de behandeling van hoofdpijn, met name migraine en clusterhoofdpijn. Na zijn promotie bleef hij actief in hoofdpijnonderzoek en spreekt hij op (inter)nationale congressen over zijn bevindingen en behandelmethoden. Daarnaast streeft hij ernaar persoonlijk betrokken te blijven bij de zorg voor hoofdpijnpatiënten om zo een bijdrage te leveren aan hun welzijn.

Hans-carpay-migraine-clinic

Dr Hans Carpay

Vastbesloten om de toegankelijkheid en kwaliteit van de zorg voor migrainepatiënten te verbeteren, richtte Dr. Carpay The Migraine Clinic op. Zijn doel: het bieden van begripvolle, deskundige zorg en ondersteuning voor mensen die worstelen met migraine.

Drs Tijmen Balvers

Drs Tijmen Balvers

Met jaren van intensieve ervaring heeft Tijmen Balvers een diepgaande expertise ontwikkeld in de behandeling van ingewikkelde en chronische migraine- en clusterhoofdpijnproblemen. Hij maakt gebruik van zijn uitgebreide kennis over epilepsie – een aandoening met opmerkelijke gelijkenissen met migraine – om hoofdpijnklachten op een holistische en up-to-date manier te benaderen.

Matthijs Carpay

Matthijs Carpay

Het feit dat van de 2,5 miljoen migrainepatiënten in Nederland slechts 50.000 adequaat behandeld worden, is iets waar Matthijs zich continu over verwondert. Hij is vastberaden om deze situatie te veranderen.

Ga aan de slag met je migraine

Twijfel je ergens over of heb je vragen? We ondersteunen je graag op je pad naar verlichting van je migraine. Op naar een leven met minder klachten.

Ben je patiënt bij ons?(Vereist)